Internationale conferentie “Towards halving food waste” waar vertegenwoordigers van bedrijven, publieke en wetenschappelijke organisaties en het maatschappelijk middenveld met elkaar in gesprek gaan om de voedselverspilling tegen 2030 te halveren – van boer tot bord!
Hoewel we ook druk bezig zijn met onze belangenbehartiging op EU-niveau – het aandringen op ‘s werelds steeds bindende doelstellingen voor het verminderen van voedselverspilling, samen met een krachtige coalitie van Zero Waste Europe, Safe Food Advocacy Europe, de EEB en Too Good To Go – zijn we blij om ons werk te presenteren op de conferentie van volgende week.
18 juni, 14.00 uur:
Navigating the Food-Feed Competition: Towards Scalable Solutions in Europe, met onze directeur Frank Mechielsen, Philippe Becquet (FAO LEAP), Alexander Romme (FeedValid / EFFPA / VIDO), Hilke Bos-Brouwers (Wageningen University & Research), gemodereerd door Sanne Stroosnijder, Program Manager Food Loss & Waste Prevention bij Wageningen University & Research (WUR) en Food Waste Free United.
18 juni, 17.15 uur:
Interview over de Food-Feed-Fuel competitie, met Philip den Ouden (voorzitter Food Waste Free United) en onze directeur Frank Mechielsen.
International conference ‘Towards halving food waste in Europe’ | Samen Tegen Voedselverspilling
